A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

LMBTQ-buli a Fehér Házban – kezet fogott Joe Bidennel, majd megvillantotta a műcsöcseit a transznemű modell

Joe Biden amerikai elnök a Pride-hónap alkalmából összejövetelt tartott a Fehér Házban, amelyre tömegesen hívott meg a szexuális másságukat nyíltan vállaló embereket, ezzel kifejezve az adminisztráció támogatását az LMBTQ-közösség felé. Az esemény azonban egy ponton bizarr és eldurvult kollégiumi partihoz hasonló buliba csapott át, az erről készült felvételek futótűzként kezdtek terjedni az interneten. 

A Pride-hónap megünneplésére meghívott vendégek hosszú listáján szerepelt a 27 éves Rose Montoya transznemű modell is, aki egészen bizarr, összeollózott felvételeket tett közzé az eseményről a közösségi oldalán – szúrta ki a New York Post.

„Felső nélkül vagyunk a Fehér Házban?"

 – kérdezte a felvételt rögzítő személy.



A videóba belekerült egy részlet Joe Biden elnök beszédéből, amelyben azt mondta, hogy az LMBTQ+ közösség tagjai a legbátrabb és leginspirálóbb emberek közé tartoznak, akiket valaha is ismert.

„Szeretve vagytok, gyönyörűek vagytok, meghallgatnak titeket, ide tartoztok" – örökítették meg a first lady szavait. Az idahói születésű modellnek lehetősége volt találkozni az amerikai elnökkel és a first ladyvel, Jill Bidennel – akik beszédet mondtak a több száz meghívott vendég előtt.

Montoya először illedelmesen kezet fogott a 80 éves elnökkel, és megköszönte a meghívást. „Ez egy megtiszteltetés. A transzjogok emberi jogok" – mondta Montoya az amerikai elnöknek a kézfogás közben, majd arra is alkalma nyílt, hogy a tervezett fotó helyett egy véletlen videót készítsen az amerikai fegyveres erők főparancsnokával.

Montoya annyira otthon érezte magát, hogy ledobta felsőjét, és megmutatta meztelen, átoperált felsőtestét.

A felvételen másik két férfi is táncolt a kamerának – ők valószínűleg nők voltak korábban.

A videó nagy felháborodást váltott ki a konzervatívok körében, amelyre Montoya válaszvideót készített.

„Csak azt erősítitek meg, hogy nő vagyok" – vágott vissza a gyűlölködőknek.



A transznemű modell elmondta: „Washingtonban legális toplessnek lenni, és én teljes mértékben támogatom a mellbimbószabadságért indított mozgalmat. Miért minősül most a mellkasom helytelennek vagy illegálisnak, ha megmutatom? Mielőtt azonban kiderült volna, hogy transz vagyok, nem volt az" – tette hozzá.

Nem Montoya volt az egyetlen, akit kritika ért a Pride-ünnepség miatt.

Tekintélyes katonai veteránok azzal vádolták a Biden-kormányzatot, hogy lekicsinyli az amerikai zászlót azzal, hogy egy Pride-zászlót helyez el a kiállítás középpontjában.

„Egyetlen zászlót sem szabadna az amerikai zászlóval azonos magasságban lobogtatni"

– mondta a hadsereg veteránja és a floridai képviselő, Cory Mills, aki szégyenletesnek nevezte a zászló elhelyezését.

„Az Amerikai Egyesült Államok zászlajának a csoport közepén és legmagasabb pontján kell lennie, amikor több állam vagy helység zászlaját vagy társaságok zászlaját csoportosítják" – olvasható az amerikai zászlószabályzatban.

„Azt gondolnánk, hogy a Fehér Ház ezt tudja" – mondta Chad Robichaux veterán tengerészgyalogos a The Postnak adott nyilatkozatában. Hozzátette: „Tudják, csak nem érdekli őket."

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések