A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kutyának nézte a riportert a Párbeszéd társelnöke (videó)


Szürreális videót tett közzé Bohár Dániel: a riporter mindössze annyit szeretett volna megtudni Szabó Rebekától, miképpen segítené, hogy Ukrajna megnyerje a háborút, ám a háborúpárti párbeszédes politikus válaszadás inkább bevitte pisilni a kutyáját a Képviselői Irodaház melletti parkba – írja a Demokrata. 


Amikor a riporter felhívta a figyelmét, hogy a tiltó tábla szerint oda nem szabad kutyákat vinni, Szabó visszakérdezett: „És önöknek szabad idejönni?" Aztán a még pisilő kutyát is megpróbálta arrébb húzni idegességében...

Megjegyzés: ennyire jogkövető, rendesnek látszó emberek a balliberális politikusaink.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
NA, ez a RÁNKVÁNDORLÁS és a TOTÁLIS ZSIDÓ LEURALÁS EREDMÉNYE!!!
A magyarországi zsidó Párhuzamos Társadalomról (PT)
Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István írása

A Zürichi Műszaki egyetem volt előadótanára és kutatója, szakmája gépészmérnök. 1987-től Svájcjban él, ahol biztonságpolitikai tanulmányokat is közöl. Erdőszentgyörgyi származású. 2012-ben a Magyar Polgári Párt színeiben sikertelenül indult az erdőszentgyörgyi polgármesteri tisztségért.

1. Bevezető

A párhuzamos társadalom a jelenlegi Európában, a ránkvándorlási (semlegesen: migrációs) válság közepette, minden országban, mint nemzetbiztonsági kockázat jelenik meg.

Ez az általános fordulat az európai szemléletmódban újra rátereli a figyelmet arra a súlyos ránkvándorlási válságra, mely az 1867-es "kiegyezés" után a magyar nemzetet sújtotta: 1 generáció alatt ránkvándorolt több mint 1 millió zsidó.

Ez a ránkvándorlás azonnal katasztrófát váltott ki, mert ezzel párhuzamosan kitántorgott Amerikába az országból ugyanakkora mennyiségű magyar. A ránkvándorlók a toleráns magyar környezetben hamar kialakították a párhuzamos társadalmukat (PT), hatalmi pozíciókra törekedtek, -nemcsak a gazdaságban, hanem a politikában is-, aminek további katasztrofális következményei lettek: kommunista eszmék terjesztése, cionista szervezkedés, szabadkőműves páholyok terjedése, a magyar társadalom bomlasztása, a hadsereg feloszlatása, és végül a Trianon Béke diktátum kiváltásában is döntő szerepet játszottak. A Tanács Köztársaság pedig nem volt egyéb, mint vörös köpennyel burkolt megteremtése, a cionista álmoknak megfelelően, Nagy Izraelnek, Magyarország területén.
További részletekért ajánljuk Raffay Ernő történész 1 órás előadásának meghallgatását.
Pusztító migráció - A zsidók bevándorlása Magyarországra.


https://mega.nz/#!Yo8WlJQD!XCWpFs59ghQMwtV8F1YRCP9EU5lYU4OLKHGJKivVvoQ