A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egyre aggasztóbb Biden zavart állapota


Az elnök még pénteken érkezett az észak-karolinai katonai támaszpontra, ahol egy olyan rendeletet is aláírt, amellyel a katonacsaládokat támogatják anyagilag.

Az eseményről egy videó is készült, amelyet többek közt a Sky News Australia műsorában is levetítettek. A videón látható az is, hogy Biden az esemény több pontján is összezavarodott.

A műsorvezető, Rita Panahi úgy fogalmazott:

"Sajnos a dolgok nem alakultak a legjobban. Itt van tíz másodperc, amelyen az elnök teljesen megzavarodva és tanácstalanul néz maga elé."

A műsorvezető utána azzal folytatta, hogy Biden a rendezvényen mondott beszédében nem tudott épkézláb mondatokat sem megfogalmazni, és a beszédben megismételte azt a valótlan tényt is, mely szerint egyik fia, Beau Biden is Irakban halt meg (valójában rákban hunyt el Maryland államban).

<iframe width="700" height="400" src="https://www.youtube.com/embed/xrI6UbCexsY" title="Joe Biden caught &#39;staring into space&#39; looking 'hopelessly disoriented'" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések