A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Die Presse: Magyarország harci üzemmódban működik amióta Orbán hatalmon van


A Die Presse szerint a magyarországi kormánypárti médiumok és politikai kommentátorok azzal vádolják Brüsszelt, hogy meg akarják buktatni a budapesti kormányt, valamint az EU-ból való kilépéssel kacérkodnak. 


Menten ez után leszögezték, hogy amióta Orbán Viktor van a „kormányrúdnál", az ország harci üzemmódban van. „A 2010 óta tartó harc elsősorban a feltételezett külső ellenségek ellen irányul. [...] Ide tartozik az USA-ban élő magyar-zsidó multimilliárdos Soros György (92) éppúgy, mint a »létét fenyegető migráns« – és nem utolsósorban »Brüsszel« mint a »baloldali-liberális« és »queer« paternalizmus szimbóluma. Az uniós külügyminiszterek legutóbbi,

az európai menekültügyi rendszer megváltoztatásáról szóló döntése után is Orbán harciasan élen járt."
 
Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
AZ ORBÁN-REZSIM a VÉGÉT JÁRJA?!
Puzsér: Orbán Viktor lenyúlta Magyarországot!!!
Az iskolás gyerekek szüleinek jött meglepő üzenet arról, hogy vásároljanak állampapírt. Ez vajon egy kétségbeesett próbálkozás lehetett? Erről is szó volt a Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában.
A KRÉTA-ban buzdítják a szülőket magyar állampapír vásárlására. A tanév vége előtt szűk két nappal kaptak a szokásostól eltérő értesítést a szülők az e-naplóban az Államadósság Kezelő Központtól – számolt be a Telex olvasói beszámoló alapján. Az üzenetben azt írják: „Tisztelt Szülők! Minden ballagást/tanévzárót nagy készülődés előz meg, hiszen szeretnénk maradandót ajándékozni gyermekeinknek. Erre kiváló megoldás lehet a MAGYAR ÁLLAMPAPÍR”. A felhívás szerint a ballagásra ajándékba kapott pénzt is érdemes állampapírba fektetni, amivel a szülők magukat és gyermeküket is meglephetik.
“Az 1000 éves magyar állam ezen a színvonalon árulja magát” - fűzte hozzá a történethez Puzsér Róbert publicista a Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában. “Kvázi az államkötvényeken keresztül szálljunk be Orbán Viktor vállalkozásába”, tette hozzá.
“Orbán Viktor lenyúlta Magyarországot, lenyúlta a magyar államot, lenyúlta a magyar nemzettudatot” - sorolta a publicista.
Ez az üzenet “egy kétségbeesett próbálkozás, hogy valahogy az államháztartáson tátongó gigantikus méretű lyukat azt valahogyan betömködjék” - mondta el Magyar Dávid a véleményét. Hozzátette, hogy neki elveszett minden bizalma, nem venne állampapírt.
"Mi vagyunk Orbán Viktor kockázati tartaléka" - fejtegette tovább Puzsér Róbert. "Ha nem tudnám, hogy ez a nemzeti oldal, azt gondolnám, hogy ezek gátlástalan, szélhámos gazemberek" - fogalmazott Puzsér.
https://www.youtube.com/watch?v=mTGSHadGUyo