A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutálisan megvertek egy szekszárdi iskolást a társai (Videó)


Felkavaró felvételt juttatott el valaki a Ripost szerkesztőségébe. A lap információi szerint Szekszárdon néhány helyi fiatal egy félreeső helyen megvert egy 12 év körüli fiút, miközben megállás nélkül szidalmazták. A videó végén az látszik, hogy a fiú végül letérdelt a bántalmazói előtt, azonban még így sem hagyták abba a gyalázását.


A lap megtalálta a bántalmazott gyermek nagyapját, ő azt mondta:

„…körülbelül két hónapja történt az, hogy amikor az unokám hazajött – ugyanis mi neveljük –, brutálisan össze volt verve. Szegénykém fel sem tudott állni az ágyból, annyira rosszul volt. Akkor nekünk nem mondta el, hogy mi történt vele, végül kiderült, hogy azért, mert félt, hogy ha beszél, meg fogják ölni.”

Kiderült az is, mi okozhatta a konfliktust. A fiú korábban fűnyírást vállalt a bántalmazó gyermekek családjánál, és a támadók tartoztak neki. „Néhány ezer forintról van szó, azt mondják, kétezer forint, de szó volt már tízezer forintról is” – fogalmazott a nagyapa, aki arról is beszélt, hogy az esetet nem fogják annyiban hagyni. 

A videó itt elérhető!

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések