A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az ISZOMM taggá fogadja Mr. Beant


Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom tiszteletbeli tagi címet adományoz Mr. Beannek, aki eredendően Rowan Atkinson néven szerzett villamosmérnöki diplomát. 


Bíró Zoltán, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom alelnöke a Mandinernek is eljuttatott közleményében jelezte, hogy  tiszteletbeli tagi címet adományoznak Mr. Bean-nek, aki eredendően Rowan Atkinson néven szerzett elektromérnöki diplomát.

A művész legutóbb épp azt találta meghirdetni, amit az ISZOMM is mélyen vall, hogy a jövő a hidrogénhajtásé, illetve a szintetikus üzemanyagoké"

– jelezték.

Bíró Zoltán kijelentette, hogy a szintetikus üzemanyagokhoz szélből nyert áramra, vízből bontott hidrogénre és levegőből kivont széndioxidra van szükség, tehát a közismert belsőégésű motorok működése környezetileg körforgásossá tehető. Állítása szerint ezzel szemben a kőolajalapú üzemanyaggal, illetve még inkább a ma ismert akkumulátorokkal való közlekedés végzetes zsákutcának bizonyul.

„Szél, víz és szén-dioxid Magyarországon is van, ezért az ISZOMM felhívja a kormányt, hogy a lepukkant akkumulátoros technológiák majmolása helyett a jövőt jelentő innovációkra fordítsa a figyelmét, s olyan beruházásokat támogasson, amelyek a hidrogén-alapú jövőt szolgálják! Az ISZOMM eleve elhárítja azokat az ellenérveket, amelyek a szintetikus üzemanyagok viszonylagos drágaságát lovagolják meg, ugyanis kezdetben minden innovatív megoldás drága, s csak az elterjedésük során válnak olcsóvá" – közölték.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések