A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egyikük árokba borult, a másik parkoló autónak tolatott részegen


Több ügy vizsgálatát is befejezte a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság, jogosítványoktól mondtak búcsút a vétkes sofőrök.

Mint a police.hu írja, 2022 májusában Nagyhegyesen egy 63 éves helyi lakos tolatás közben nekihajtott egy parkoló autónak. A férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították a rendőrkapitányságra.

Szintén ittas állapotot jelzett a szonda annál a 30 éves járművezetőnél is, aki 2021 novemberében csúszott az árokba gépkocsijával a 3321-es számú úton, Hajdúszoboszló és Balmazújváros között. A balesetben senki nem sérült meg. Az ukrán állampolgárt az egyenruhások előállították.

Hajdúszoboszlón, a Baross utcában ellenőriztek a járőrök egy gépjárművel közlekedő 46 éves helyi lakost 2022. november 28-án. Az ő esetében is pozitív eredménnyel végződött a helyszíni szondáztatás.

Mindhármójuknak elvették a jogosítványát, valamint a hajdúszoboszlói rendőrök járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatta le a büntetőeljárást.

Egy 51 éves helyi nővel és egy 49 éves helyi férfival szemben is eljárást indítottak. Ők gépi üzemmódban hajtott elektromos kerékpárral közlekedtek a városban, amikor a rendőrök megállították őket, és a szondáztatás után kiderült, ittas állapotban vannak.

A hatóság az ügyek vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek – írja a police.hu.

Hozzáteszik, közös érdek, hogy a szabályokat mindenki betartsa a közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében, ezért Hajdúszoboszló területén a közlekedők továbbra is számíthatnak ellenőrzésekre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések