A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szidta, csicskának nevezte a rendőrt a sarkadi férfi


Egy rendőrt szidalmazott és becsmérelt a Gyulai Járási Ügyészség szerint az a 37 éves sarkadi férfi, akivel szemben becsületsértés miatt emeltek vádat, közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozva.


A férfival szemben egy, a Sarkadi Rendőrkapitányságon szolgálatot teljesítő rendőr főtörzsőrmester intézkedett tavaly egy áprilisi napon, majd még ezen a napon a vádlottal szemben szabálysértési feljelentést is tett, mivel a férfi megsértette a közúti közlekedési szabályokat.

A vádlott a rendőri intézkedés után tárcsázta a Sarkadi Rendőrkapitányságot, mert panaszt akart tenni az eljáró rendőr főtörzsőrmesterrel szemben. 

A hívást egy fegyveres biztonsági őr fogadta, aki előtt a férfi a rendőr főtörzsőrmestert az intézkedés miatt gyalázkodó kijelentésekkel illette: többek között csicskának nevezte. Ezt követően a telefont a biztonsági őrtől egy rendőr törzszászlós vette át. 

A férfi azonban nem hagyott fel a rendőrt főtörzsőrmester becsmérlésével, őt gerinctelen, mocskos senkiházinak, szeplős kutyának nevezte. A vádhatóság szerint a férfi gyalázkodó jellegű, az emberi méltóságot sértő kijelentései csorbították a rendőr főtörzsőrmester becsületét.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések