A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

 Kerékpár-regisztrációval és bűnmegelőzési tanácsokkal készülnek a rendőrök Hatvanban


Lehetőség lesz BikeSafe kerékpár-regisztrációra, és különböző témakörökben kaphatnak felvilágosítást az érdeklődők.


A Hatvani Rendőrkapitányság munkatársa november 21. és november 24. között 14 órától 16 óráig, valamint  november 25-én 11 óra 30 perctől 13 óra 30 percig várja az érdeklődőket a városi rendőrkapitányságon, ahol több bűnmegelőzési programon lehet részt venni –tájékoztatta portálunkat Szabó Boglárka, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ennek egyik fontos eleme a BikeSafe ingyenes kerékpár-regisztráció, melynek lényege, hogy a kerékpárok adatai egy biztonságos, a rendőrség számára is hozzáférhető nyilvántartásba kerülnek. Ezáltal a biciklik egy esetleges bűncselekmény esetén visszakereshetőek, könnyebb a felderítésük, valamint a tulajdonoshoz történő visszajuttatása is. A rendőrök rögzítik a kerékpár adatait, majd fényképfelvételeket is készítenek róla.      

A szakember tájékoztatást ad a vagyonvédelem, az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, a rendőrség iskolai bűnmegelőzési programjai, az internetbiztonság és a drogprevenció témakörét illetően is.

 Leütötték és kirabolták a gyöngyöspatai sértettet, miután megadta tartozását hitelezőinek
 Letartóztatták a Lőrinciben elfogott szerb embercsempészt
 Három milliós mobilházzal verték át a gátlástalan csalók a Heves megyei férfit

Összeütközött két személyautó Kápolna térségében: az egyik jármű patakmederbe zuhan

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések