A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Benzinkút shopjából vitték el a rendőrök

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki tavaly nyáron ittas állapotban egy szegedi benzinkúton garázdálkodott. 

A vádirat szerint a vádlott 2021. július 9-én, kora este egy üveg borral a kezében bement a töltőállomás üzletébe, majd az ott vásárló rendőr és katonai járőröket trágárul és becsületsértő módon szidalmazni kezdte. Mivel ezt többszöri felszólítás ellenére sem hagyta abba és magát igazolni sem volt hajlandó, a rendőrök az előállítása mellett döntöttek.

Ennek közlésekor a férfi a kassza előtt földre vetette magát, és percekig ott feküdt, közben rugdalta a vevőtér polcrendszerét. A terheltet végül a helyszínre érkezett erősítés kíséretében bilincselték meg és vezették ki az üzletből, ezalatt azonban újra földre vetette magát és felrúgott egy bolti tárolókosarat is.

A vádlottat az ügyészség garázdaság vétsége valamint becsületsértés vétsége elkövetésével vádolja. Az elkövető bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések