A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mihálffy Béla: a határkerítés védelme kiemelt ügy

A déli határ mentén élők naponta érzik a migrációs nyomást.

Különösen igaz ez a Homokhátságon élőkre, akik napi szinten szembesülnek azzal, hogy a határkerítést védők tucatjával fogják el azokat, akik átjutottak valahogy a határkerítésen és megpróbálnak illegálisan Európába jutni - írja a szegedma.hu.

Nem egyszer tapasztalják, hogy az illegális bevándorlók megdézsmálják a termésüket, betörnek az ingatlanjaikba.

– A Gyurcsány Ferenc vezette baloldal politikusai többször is úgy nyilatkozott, hogy hatalomra kerülve azonnal lebontanák a kerítést, mint ahogy

a 2015-ös válság idején is követelték, hogy kormány nyissa meg a határokat és engedje be az országba a bevándorlókat.


Ezt a politikát követné Márki-Zay Péter és Mihálik Edvin is, akik befogadó országgá tennék Magyarországot-hangsúlyozta Mihálffy Béla, a kormánypárt országgyűlési képviselő-jelöltje.

Nincs vége a migrációnak

A migrációs nyomás nem enyhült, az előző évben több 100 ezer határsértővel és több mint ezer embercsempésszel szemben intézkedtek a hatóságok. -A választókerületemben lakóknál kevesebben tudják jobban milyen károkat és veszélyeket okoz az illegális migráció. Éppen ezért azon fogok dolgozni a jövőben is, hogy megvédjük a határkerítést-emelte ki a Mihállfy Béla.

Embercsempészek okoztak súlyos balesetet

Ha az illegális migránsoknak sikerül valahogy átjutniuk a kerítésen, akkor Magyarország területén találkoznak az embercsempészekkel, akik zsúfolt, nem megfelelő műszaki állapotú járművekkel viszik őket tovább Nyugat-Európába. Útjukat sietősre veszik, ami balesetveszélyes. Néhány hete Mórahalomon, néhány napja pedig Forráskúton tarolt le egy házat az embercsempészek furgonja. – A veszély valós, és mindennapi. A környéken a közelmúltban két súlyos baleset is történt, ez pedig közvetlen életveszélyt jelent az itt lakó emberekre, akiket meg kell védenünk-hangsúlyozta az országgyűlési képviselő-jelölt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések