A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ki lehet ennyire kegyetlen? Elpusztult macskát akasztottak egy fára Szegeden


A Szeged kommandó nevű Facebook-oldal tanúbizonysága szerint zacskóba tettek, majd fára akasztottak egy macskatetemet Szegeden.


Az oldal információi szerint a Kismartoni utcában történt az incidens. Az egyetlen poszt alatti hozzászólás igen felháborító hangvételű:

Neked meg muszáj volt ezt megosztani -  áll a kommentben.

A Szeged kommandó Facebook-oldal a leírása szerint Szegedet ,,kicsit más lencsevégről" akarja bemutatni, ,,megbotránkoztató képek is videók" formájában.

Szeretnénk felhívni a figyelmet városunkban megtalálható anomáliákról, és ezáltal egy tudatosabb viselkedés irányába terelni az embereket, egymást. Figyeljünk oda egymásra és a környezetre ebben a rohanó világban, mert eredményeket csak egy társadalmi összefogással érhetünk el." – áll a közösségi oldal névjegyében.

Ennek fényében olvasóinkra bízzuk, mennyire volt helyén való a kérdéses kép megosztása és az oldal hozzáfűzött szövege.

Mindenesetre mi megkérdeztük az oldal üzemeltetőjétől (vagy üzemeltetőitől?), mikor készült a kép, és hogy az eset kapcsán értesítették-e a hatóságokat, valamint hogy rendelkeznek-e az eset kapcsán bármi egyéb információval. Amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések