A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Évtizedeken át fasisztáztak, most Márki-Zay kijelentéseiről hallgatnak


Mély csöndben lapít Havas Henrik, Gálvölgyi János és Dés László.


Az elkötelezett baloldali közszereplők évtizedeken át minősítettek fasisztának mindenkit, aki tőlük kicsit is jobbra áll.

2014-ben még a Jobbik fasisztaveszélyével riogattak.

Most, hogy a napokban Márki-Zay kijelentette, a szövetségük egyaránt képviseli a kommunistákat és a fasisztákat is, ugyanezek az emberek némán lapítanak.

Márki-Zay minapi, fasisztázós és kommunistázós mondatai – ismert: a miniszterelnök-jelölt szerint ők a szövetségben külön-külön is képviselik a két bukott ideológiát – azért is érdekesek, mert a hatpárti összefogás körül számos olyan egykori SZDSZ-es értelmiségi található, akik a rendszerváltás óta a fasizmus visszatérésétől rettegnek.Nem csak a kilencvenes években, még 2014-ben is videót készítettek arról, hogy miért nem szabad a Jobbikra szavazni.



Ilyen előzmények után hívott fel közülük Bohár Dániel néhányat, hogy megkérdezze véleményüket a politikai közösségük vezetőjének, Márki-Zay Péternek a szavairól.

Az egykori tévés sztárok, akik mindig is imádtak szerepelni, most nem voltak túl bőbeszédűek.



Forrás: Bennfentes

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések