A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Távozott egy DK-s képviselő a szolnoki közgyűlésből


Tovább gyengült a baloldal a szolnoki közgyűlésben, miután lemondott mandátumáról Fajcsák Károly. A Magyarnarancs.hu azt írta, hogy a testületbe 2019-ben DK-sként, egyéni körzetből bejutott önkormányzati képviselő egészségügyi okok miatt vonult vissza a közgyűlésből.


A politikus a Facebook-oldalán tájékoztatott a lemondásáról, de azt nem indokolta meg. Leginkább csak arról írt, hogy az elmúlt közel két és fél évben igyekezett a választókörzet felzárkóztatását elősegíteni azzal, hogy a felmerült problémákat közvetítette a polgármester és a hivatal felé.

Elismerte, hogy több esetben sikerült eredményt elérni, a munkája eredményét hosszasan fel is sorolta. A bejegyzéshez írt hozzászólásokban többen is arról faggatták Fajcsák Károlyt, hogy miért mondott le a mandátumáról, de válasz egyik kommenthez sem érkezett.

A 2019-ben a szolnoki 4-es körzetből a közgyűlésbe bejutott Fajcsák Károly nevét akkor ismerhette meg az ország, amikor 2020 márciusában másodmagával kilépett a Szolnoki Többség nevű szivárványkoalícióból, amivel akkor megtört a baloldal egysége.

A politikus azóta független képviselőként volt tagja a testületnek. Most, hogy Fajcsák lemondott a mandátumáról, a szolnoki 4-es körzetben időközi választást kell majd tartani, de arra csak a veszélyhelyzet megszűnését követően lesz lehetőség.

magyarnemzet.hu

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések