Hirdessen itt

Cseh Katalin ócska hazugságait a cégiratok semmisítik meg


Mint ismert, a momentumos EP-képviselő botrányba keveredett majd egy izzadtság szagú magyarázattal rukkolt elő.


Azonban hamar megbukott a hazugsága...

Politikai karrierje előtt Cseh Katalin a családi nyomdabizniszben tevékenykedett: édesapja 2010-ben alapított Pannónia Nyomda Kft. cégét például 2013-tól egészen 2018 januárjáig ő vezette. Ez az a cég, amely az elmúlt években 285 millió forint uniós támogatást vett fel és amelyet a cégpapírok szerint 2018 elején Halász Gábornak adott át az akkor már javában kampányoló politikus.

Halász Gábor nem volt ismeretlen a család számára:

a Cseh-család Topolyáról származik, Halász Gábor pedig szintén sokat élt a Vajdaságban,

korábban már három céget is adtak-vettek egymás között.

2013 januárja óta közös budapesti székhelyet használ a Halász Gábor alapította Montenegro Print Kft., illetve az akkoriban még javában a Cseh családhoz tartozó Pannónia Nyomda – fedezte fel a Pesti Srácok.

A céghálóban egy másik név is felmerül: Lakatos Viktor neve, aki a Holotech Hungary Kft. ügyvezetője. Ennek a svájci tulajdonú cégnek is érdekes módon pont váci és sziráki székhelyei és fióktelepei vannak, akárcsak a Pannónia Nyomda Kft-nek. És van még egy kapocs: Lakatos Viktor ugyanis régi ismerősének számít Cseh Katalin édesapjának, Cseh Tibornak, hiszen amikor 2012-ben a Lakatoshoz köthető IPRESS Center Kft. megvásárolta a Veszprémi Nyomda Kft-t, a tisztségviselők között megtalálható volt Cseh Tibor és Lakatos Viktor neve is.

Ezek után nem meglepő, hogy a Pannónia attól a Nova-Inn Kft-től bérli a váci ingatlant, amelyet a Lakatos család alapított és jelenleg is az ő érdekeltségükbe tartozik.

A modell tehát a Pesti Srácok szerint a következő: a Vác, Nádas utcai székhely az állandó.

A cégcsoportba tartozó cégek magja (Pannónia Nyomda Kft., Mondat Kft., a Holotech Hungary Kft.) mindig azonos időszakban jelentenek be új fióktelepet, ahonnan újabb és újabb pályázati forrásokat céloznak meg. Ezekhez a cégekhez pedig a többi cég hol becsatlakozik, máskor kisebb szerep jut nekik (Uniotech Kft., Leaf Digital Kft.).

Készítettek is egy ábrát, ami jól szemléleteti, hogy ki-mikor érkezett meg a telephelyre és mennyi támogatást vettek ott fel a cégek.


Tehát hogy a cégek együttes mozgása véletlen lenne, erre kicsi esélyt látunk. De várjuk Cseh Katalin újabb magyarázatát - írja a Bennfentes.net.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések