Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Elképesztően puha sült csirkemell 3 hozzávalóból – A sok vajtól lesz omlós a hús


Biztosan nem fog kiszáradni a csirkemell, ha megfelelő mennyiségű zsiradékban sül.


Sokszor a legegyszerűbb receptek a legfinomabbak, gyorsan is készíthetsz olyan fogást, amit az egész család szeretni fog. A csirkemellből készült receptekből szinte korlátlanul válogathatsz, az egyszerűtől az igazán összetettig. A csirkemellnél arra kell vigyázni, hogy ne száradjon ki a hús, de ezt különböző sütési praktikákkal nagyon könnyen elérheted. A húst aztán fantáziád szerint fűszerezheted, ízesítheted, például zöldfűszerekkel, paradicsommal.

Hozzávalók:

👉 90 gramm vaj
👉 4 darab csirkemell (egész)
👉 1 teáskanál só

Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Egy jénait vékonyan vajazzunk ki.

A vajat olvasszuk meg, majd sózzuk.

A csirkemelleket fektessük a jénaiba, majd öntsük rájuk a megolvasztott vajat. (Mehet még rá bármilyen tetszőleges fűszerkeverék.)

Süssük a csirkemelleket 40-45 percig.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések