A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Véresre vertek egy kétgyermekes édesanyát a játszótéren


Vádat emeltek egy miskolci férfival és nővel szemben, akik megvertek egy kisgyermekes édesanyát azért, mert a gyerekük veszekedésbe kezdett a nő gyerekével a játszótéren.


A 24.hu értesülései szerint a házaspár először csak verbálisan kezdték el szidalmazni a nőt, később a földre lökték az anyukát, ezután hajánál fogva ököllel arcon ütötték.

A sértettnek csak nehezen sikerült felállnia, próbált elmenekülni a helyszínről, azonban a támadó nő olyan erősen hátba rúgta, hogy ismét a földön landolt, ezután tovább rugdosta az édesanyát.

A nő partnere végignézte a fizikai bántalmazást, közben viccesen olyan kijelentéseket tett, miszerint “nő a nő ellen”. Miután a sértett édesanyja megérkezett, megkérte a támadókat, hogy fejezzék be a verekedést, egyúttal attól tartva, hogy a férfi bántalmazni fogja a lányát, megpróbálta lefogni az ökölbe szorított kezét.

Sajnos ez a művelet nem sikerült, ekkor ugyanis a férfi ököllel arcon csapta az idős hölgyet, aki szintén súlyos testi sérüléseket szenvedett.

A kisgyermekes anya a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett el, a védelmére kelő anyján szintén zúzódásos sebek keletkeztek.

Magánindítványt nem terjesztettek elő, az ügyészség viszont a büntetlen előéletű nőre pénzbüntetést, míg férfi társára elzárást kért.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések