A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több helyen már befejezték az idősek oltását


Egyre több idős ember kapja meg az oltását Magyarországon, és egyes helyeken már be is fejezték a folyamatot.


Folytatódik a regisztrált szépkorúak beoltása az ország több pontján; vasárnap estig 40 ezren kapják meg a koronavírus elleni vakcinát – hangzott el az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Baranya megyében jól halad az oltás a háziorvosoknál és az oltópontokon is, eddig sehol nem jelentkeztek mellékhatások. Több helyen már befejezték az idősek beoltását, 6 oltóponton pedig naponta 600-700 embert oltanak be – közölték a műsorban.

Sebestyén Andor, a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjának elnöke az M1 Híradójában kiemelte: az idősek láthatóan együttműködőek, óriási aktivitással vesznek részt az oltóprogramban. Még a 100 év körüli korosztályból is jönnek az oltópontokra – olvasható a koronavirus.gov.hu-n.

A budapesti Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban hétvégén csaknem 300 embert oltanak be, volt már köztük 100 évesnél idősebb is, de ahogy másoknál, úgy nála sem tapasztaltak mellékhatásokat – hangzott az M1 aktuális csatornán.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések