Hirdessen itt

Négy fiatal lányt szabadítottak fel szexrabszolgaság alól


Egy házkutatást követően összesen négy fiatal lányt sikerült felszabadítania az ausztrál rendőröknek feltehető szexrabszolgaság alól Brisbane-ben.


A Queensland állami rendőrség csütörtökön erősítette meg, hogy négy fiatal lányt felszabadítottak Brisbane keleti részén, és ezzel összefüggésben letartóztattak egy 35 éves férfit és egy 23 éves nőt egy házkutatást követően.

A hatóságok szerint a páros prostitúcióra kényszerítette a négy, 17 és 24 év közötti fiatalt – írja a The Guardian. A vád szerint különböző kábítószerek fogyasztására is kényszerítették őket, és teljesen irányításuk alá vonták a lányok életét és pénzügyeit, valamint rátetováltatták a bőrükre, hogy a férfi vádlott tulajdonába tartoznak.

A rendőrök többek között kábítószereket és rejtett felvételeket találtak, ahogy az érintett lányok szexuális tevékenységet folytatnak férfi ügyfelekkel a házkutatás alá vont ingatlanokban. Mint egy nyomozó mondta, a vizsgálat még októberben kezdődött, és a letartóztatás ellenére sem állnak még meg:

A lakosság információinak és a rendőrök hatékonyságának köszönhetően már biztonságban vannak az érintettek, viszont az a gyanúnk, hogy vannak még nők, akik a vádlott kizsákmányolásának áldozatai lettek. Arra bíztatok minden áldozatot, hogy forduljon a rendőrséghez
- jelezték.

A férfit hivatalos tíz bűncselekménnyel vádolják, köztük rabszolga részvételével végzett jogellenes üzleti tevékenység, prostitúció részvételével végzett jogellenes üzleti tevékenység, kábítószer-birtoklás és magánszféra megsértése elkövetésével.

A szintén letartóztatott nőt összesen három bűncselekmény elkövetésével vádolják, többek között őt is prostitúció részvételével végzett jogellenes üzleti tevékenység vádjával. A párost a rendőrök őrizetben tartják, és rövidesen bíróság elé állítják.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések