A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Álrendőrként ellenőrizte az autósokat a határátkelőnél egy zavarodott férfi


A 22 éves férfi szabálytalankodó sofőrökre vadászott – mindezt pusztán szórakozásból tette, hiszen saját maga nem rendelkezett rendőri végzettséggel.


Álrendőrt tartóztattak le valódi egyenruhások péntek délután a nagylaki határátkelő közelében – írta az Arad Online hírportál.

A 22 éves férfi egy villogólámpával felszerelt személygépjármű előtt állt, és egyenruhában felügyelte a forgalmat, arra azonban nem számított, hogy igazi rendőrök csíphetik nyakon.

Az autójában hamis dokumentumokat és igazolványokat, valamint kék-piros fényjelzést leadó stroboszkópot találtak a járőrök.

A férfit 24 órára őrizetbe vették, és hivatalos minőség jogtalan használata miatt kérték a letartóztatását.

Álkarrierjét a gyanú szerint 2021 januárjában kezdte, azóta minden héten legalább egyszer megjelent különböző kereszteződésekben és közutak mellett.

Pénzbüntetést nem állított ki, csupán azzal szórakozott, hogy megállította a sofőröket a határátkelőnél, ellenőrizte az irataikat, ezután tovább engedte őket.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések