A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Prostitúcióra kényszerített fiatal lányokat egy szekszárdi férfi


A 39 éves gyanúsított a vádirat szerint szexuális szolgáltatás végzését segítette elő 16 és 32 éves tettestársaival együtt.


Egy fiatal lány tett feljelentést 2020 év végén, hogy őt a feljelentést megelőző időszakban arra bírták rá, hogy férfiakkal szexuális kapcsolatot létesítsen. A lány ezért cserébe szállást és ételt kapott – írta a Police.hu.

A feljelentést követően a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai adatgyűjtésbe kezdtek. A beszerzett bizonyítékok alapján 2021. január 26-án a nyomozók elfogtak egy 39 éves szekszárdi lakost, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható.

A férfit szexuális cselekmény elvégzése érdekében a sértett kiszolgáltatott helyzetét kihasználva elkövetett emberkereskedelem és kényszermunka bűntett miatt, őrizetbe vétele mellett hallgatták ki gyanúsítottként. A nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására is, őt a Szekszárdi Járásbíróság a napokban letartóztatta.

A rendőrök az eset kapcsán további két személyt – egy 16 éves lányt és 32 éves barátját – hallgattak ki gyanúsítottként bűnsegédként elkövetett emberkereskedelem és kényszermunka bűntett elkövetése miatt. Ők mindketten szabadlábon védekezhetnek.



A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói vizsgálják, hogy a gyanúsítottként kihallgatott személyek további bűncselekményekkel összefüggésbe hozhatók-e.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések