A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megdöbbentő dolgok derültek ki Messi szerződéséről, az edző kirúgatná a szivárogtatókat


Ronald Koeman felszólította a Barcelonát, hogy rúgjon ki mindenkit, aki felelős lehet azért, hogy Lionel Messi szerződéséről részletek jelentek meg a sajtóban.


Vasárnap az El Mundo című napilap írt arról, hogy az argentín 2017-ben aláírt szerződése a valaha sportolónak adott legdrágább volt és azt is állítják, hogy az „tette tönkre” a Barcelonát, legalábbis a szerződés taszította őket a jelenlegi pénzügyi válságba.

Az El Mundo szerint a csatár szerződése összesen 555 millió eurót, azaz több, mint 190 milliárd forintot ér, amihez csak a bónuszok évente 138 millió eurót adhatnak. A klub tagadja, hogy az info az igazgatóságból jött és perrel fenyegetik az El Mundót, írja a Sky News.

Messi nem törődve a hírekkel, vasárnap megszerezte 650. gólját a Barca színeiben az Athletic Bilbao elleni 2-1-es győzelem alkalmával, ami után Ronald Koeman vezetőedző is megszólalt: „Nem értem, miért kötné bárki Messit a Barcelona tönkretételéhez. Éveken át bizonyította a tehetségét, hatalmas segítség volt a klubnak, rengeteg fontos trófeát köszönhetünk neki.”

Akárki is tette ezt közzé, gonosz szándékai voltak és kárt akar okozni a Barcának. Nem szabad azonban, hogy ez megosszon minket, el kell felejtenünk minden ilyen cikket. Ha valaki a klubtól adta ki az információt, akkor nem lehet jövője a Barcelonával.


A klub még vasárnap közleményben zárta ki, hogy közük lenne a szivárogtatáshoz és jelezték, jogi lépéseket tesznek az El Mundo ellen. Emellett teljes támogatásukról biztosították Messit az imázsát rontani kívánó támadások ellen.

Az El Mundo volt egyébként az is, akik múlt héten megírták, hogy a klub „a csőd szélén van” több, mint egymilliárd eurós adósságai révén, mindeközben elnökük továbbra sincs, március 7-én tartják az elnökválasztást. Az ügyvivő, Carlos Tusquets még decemberben fogalmazott úgy, el kellett volna adniuk a sztárt még a nyáron, amikor bejelentette távozási szándékát, hogy ezzel is spóroljanak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések