A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az esküvőt tervezte egy brit pár, de a férjet elvitte a koronavírus


Egy menyasszony, akinek leendő vőlegénye január 21-én 37 évesen belehalt a koronavírusba, arra figyelmeztet mindenkit, hogy vegyék komolyan a betegséget.


Luke Dann még december elején kapta el a koronavírust, ám akkor még azt mondta menyasszonyának, túl fog esni rajta, amikor azonban a karanténja lejárt, egyre rosszabbodni kezdett az állapota. A grafikus a Karácsonyt már kórházban töltötte, majd az intenzív osztályra került januárban, két hét múlva pedig életét vesztette.

A feleség, Lauren most a Grimsby Livenak adott interjújában figyelmeztette az embereket arra, hogy vegyék komolyan a betegséget: “Azt akarom, hogy az emberek tudják, a koronavírus nem válogat. Luke 37 éves volt, nem volt semmilyen betegsége, mégis elvitte tőlem a lelki társamat a betegség.”

Lauren arra hívta fel a figyelmet, hogy a vírus “kiszámíthatatlan”, így bár sokaknál lehet, hogy csak enyhe lefolyású és nem okoz súlyos tüneteket, vannak, akik nem olyan szerencsések, mint Luke: “Azt hiszed, simán átesel rajta, mert fiatal vagy és egészséges, de azért a családodra vigyázol. Át akarsz esni ugyanazon a többheti szenvedésen, amin én és a családom?”

A nő elmondta, kórházban fekvő párjával napi videóhívásokat folytattak, mivel a korlátozások miatt nem tudta meglátogatni őt. Arról beszélgettek, mi lesz, amikor Luke felgyógyul, terveket szőttek – többek között az esküvőjükről, mivel még tavaly eljegyezte őt.

Január 5-én aztán intubálni kellett őt és bár az állapota stabilizálódott, ahogy Lauren fogalmazott, az orvosoktól érkező telefonhívások “egyre sűrűbbek és aggasztóbbak lettek”, míg január 21-én hajnalban Luke szervezete feladta a küzdelmet.

“Álmában halt meg, mindenféle fájdalom nélkül. Mi azonban teli voltunk fájdalommal. A halála előtti két hét mentálisan kínszenvedés volt, de legalább neki nem kellett szenvednie.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések