A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kegyetlen brutalitás: úgy megverte 80 éves édesapját, hogy belehalt a sérüléseibe


A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt az ellen a férfi ellen, aki egy veszekedést követően úgy megverte az édesapját, hogy az később belehalt a sérüléseibe.


A férfi együtt élt a szüleivel, ám közel 80 éves apjával gyakran veszekedtek. A tragikus eset 2019 szeptemberében történt, amikor a férfi szidalmazni kezdte a szüleit, az édesapjával pedig dulakodni kezdett.

A vita során ököllel kétszer is arcon ütötte az apját, majd egy azonosítatlan, nehéz, kemény tárggyal fejbe is vágta. Az idős szülő ettől a földre került, a fiátpedig csak egy másik ott lakó személy akadályozta meg abban, hogy tovább verje őt.

A bácsit kórházba szállították, ahol koponyasérülései miatt életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta, ám pár hónappal a sérülés következtében kialakult szövődmények miatt életét vesztette.

,,Az ügyben a Pest Megyei Főügyészség halált okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat az elkövető ellen" – írja az ügyészség.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések