A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ilyen vékony jelenleg Victoria Beckham


David Beckham felesége valószínűleg továbbra is a súlya alatt van, és rettentő vékonynak tűnik, amit már sokan szóvá tettek.


A hírességekkel szemben sok az elvárás a külvilág részéről, amik több esetben sem normális dolgok. Nyilván minden kimondott szónak és cselekedetnek súlya van, ami a sztárokra hatványozottan igaz.

Ezt úgy kell elképzelnünk, hogy egy hatalmas nagyító alatt élik az életüket, és állandó figyelem alatt vannak. Senki ne akarja ezt a terhet, mert mentálisan kiborító lehet, főleg abban az esetben, ha az illető nem túl erős. A Beckham-család a 90-es évek óta él ezen nyomás alatt, és közben sok kritikát kell eltűrniük.

Victoria, aki a divatiparban dolgozik, soha nem volt ennyire vékony, és vannak, akik aggódnak miatta. Mindenkinek más és más a tökéletes, mert vannak, akiknek ez már túl sok.



Elnézve Victoria legutóbbi képét, tényleg rettentően vékonynak tűnik. A divat világa is eltér attól, mint amihez az átlag életünk során hozzászokhattunk, bár ebben az esetben a sztár valóban a súlya alatt lehet, és azt sem tagadhatjuk, hogy tökéletesen állnak ezek a ruhák rajta.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések