A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eltűntek a kulcsok a fóti horrorházból: Mária retteg, hogy visszatér lánya gilkosa


A Fóton halálra késelt Erika édesanyja képtelen feldolgozni lánya halálát.


Előzmény, hogy január 8-án megölte élettársa lányát egy 86 éves férfi Fóton. Az édesanya azóta sem tudja túltenni magát a történteken.

„Az ölemben, a karjaim között halt meg, már nem tudott mondani semmit. Láttam, ahogyan elhomályosult a tekintete” – mondta a Borsnak Mária, Erika édesanyja. Az asszony két évvel előtt már elveszítette egyik gyermekét, Csabát, aki hasnyálmirigyrákban hunyt el. Azóta is rendszeresen jár fia sírjához, úgy érzi, csak ott lel némi nyugalmat. Még van egy élő gyermeke, aki szeretné, ha hozzá költözne, de Mária nem akarja, hogy az unokája azt lássa, hogy egész nap sír. Pedig közben azért aggódik is, az élettársa kulcsai ugyanis eltűntek.

„A rendőrök a helyszínről mindent elvittek. Megtalálták István tárcáját, a kulcsoknak viszont nyoma veszett, ezért rettegek, hogy egyszercsak visszatér. Azóta dolgozni sem tudok, nincs erőm hozzá, így nem tudom a zárat sem lecseréltetni, mert 40 ezer forintba kerülne. Nagyon félek, nehogy kiengedjék a letartóztatásból. Ki tudja, mi történne, ha idejönne... Én még találkozni sem akarok vele, pedig kérdezték, szeretném-e meglátogatni. Még közös kihallgatásra sem vagyok képes, mert biztos, hogy kinyomnám a szemét” – mondta az asszony.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések