A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dér Heni sajnálja, ha egyeseknek fáj a boldogsága


A neves énekesnő nagyon boldog, és elégedett azzal, amit lát, továbbra sem akar foglalkozni azokkal, akik őt támadják.


Dér Heni időről időre az egyik legmegosztóbb karaktere a hazai médiának, ami inkább témafüggő. Volt pár olyan posztja, ami nagy vitát váltott ki, míg a Nyerő Párosban való szereplése egészen elképesztő lavinát indított be.

Kezelhetetlen volt a helyzet, de a nagy cunaminak már vége, és csak arra koncentrál, hogy világra hozza a gyermekét, akiről valószínűleg sok képet fog közölni. Legutóbb egy családi programról jelentkezett be a férje társaságában.

„Utazik a kiscsalád!!! Olyan jólesik egy picit kimozdulni… Igeeen, nincs a képen filter és nem is tervezek rá tenni!!!" – jelentette ki a hivatalos Instagram oldalán Heni, aki az utóbbi időben is kapott jó pár negatív hozzászólást.

Talán ennek is köszönhető az, hogy ismét „üzent" azoknak, akik egyáltalán nem kedvelik őt, vagy azt gondolják róla, hogy nem boldog a kapcsolata. Nem akar ezekkel az emberekkel foglalkozni, és azt mondta, elégedett.



„Ezek vagyunk mi!! És nagyon is elégedett vagyok a látvánnyal, jól érzem magam… Sajnálom, ha egyeseknek fáj, de nagyon boldog vagyok és ezt semmi sem ronthatja el…!!" – tette hozzá és zárta le a dolgot Heni.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések