A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megsérült Jennifer Lawrence vadonatúj filmjének forgatásán


Rosszul sült el egy irányított üvegrobbanás a Don't Look Up forgatásán, a gyártást ideiglenesen felfüggesztették.


A Hollywood Reporter értesülései szerint rosszul sült el egy irányított üvegrobbanás a Netflix új vígjátékának forgatása során, Jennifer Lawrence kisebb sérüléseket szenvedett.

Az Éhezők viadalának sztárja a Szólíts a nevedenből ismert Timothée Chalamettel közös forgatásuk során szerzett könnyebb sérüléseket, amikor egy kaszkadőrjelenet repülő üvegszilánkjai nem úgy viselkedtek, ahogyan kellett volna.

A vígjátékban Lawrence és Leonardo DiCaprio nem túl ismert tudósokat alakítanak, akik médiaturnéra indulnak, hogy így próbálják figyelmeztetni a Föld lakosságát az általuk felfedezett meteorra, ami számításaik szerint fél év múlva a bolygó pusztulását okozza.

A sztárokban túltengő film stábjában felfedezhetjük Meryl Streepet, Jonah Hillt és Cate Blanchettetet is, a Don't Look Up rendezője pedig Adam McKay, akinek olyan produkciókat köszönhetünk, mint a Megjött Apuci, a Főnök és a Nagy dobás.

A forgatást rövid időre felfüggesztették, Lawrence valószínűleg hétfőn tér majd vissza a stúdióba.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések