A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Betonba verte a fejét, az ujjait harapdálta - Brutálisan összeverte haragosát a nyílt utcán egy kaposvári asszony - videó (18+)


A támadó pillanatok alatt földre vitte haragosát.


Brutális jelenetek játszódtak le Kaposvár egyik forgalmas kereszteződésében tavaly februárban. Két, korábban az egyik közösségi oldalon összekapott nő ugyanis miután összetalálkozott a Donneri városrészben, egy gyors szóváltást követően egymásnak ugrottak.

Pontosabban egyikük, az elkövető azonnal csépelni kezdte a haragosát, akit pillanatok alatt földre vitt, majd fölé térdelve többször arcon ütötte, a fejét pedig kisebb erővel a betonhoz ütötte, valamint több ujját is megharapta - olvasható az ügyészség közleményében.

Bár mindkét nő férfival volt, egyikük kísérője sem avatkozott közbe és a környéken elhaladókhoz hasonlóan hosszú ideig csak nézték a verekedést. Az elkövető végül két percnyi dulakodás után felhagyott a másik nő bántalmazásával, és távozott a helyszínről. A megvert nőnek a bántalmazás következtében könnyű sérülései keletkeztek. A garázdasággal és könnyű testi sértéssel vádolt nő beismerte és megbánta a tettét.

Itt látható a csak erős idegzetűeknek ajánlott eset:



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések