A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pert nyert Meghan Markle - ezúttal mellé állt a bíróság


A hercegnő győztesen jött ki a Mail on Sunday című lap kiadója ellen vívott harcából.


Meghan Markle többek között azért perelte be az Associated Newspaperst, mert nyilvánosságra hoztak egy levelet, amit az édesapjának írt.

A legfelsőbb bíróság hosszú pereskedést követően végül február 11-én megállapította, hogy a Mail on Sunday valóban megsértette Markle magánélethez való jogát, ám azt pedig egy külön eljárásban fogják vizsgálni, hogy ez mit jelent a dolog szerzői jogi tekintetében - írja az ET.

Az örömhírt követően Markle közleményt adott ki, amelyben üdvözölte a döntést, hogy jogilag, hivatalosan is elítélendőnek számít az AN és a Mail „illegális és tárgyiasító” szerkesztői gyakorlata.

"Ezek a módszereik (csakúgy, mint a MailOnline és a Daily Mail nevű testvérkiadványaikban) nem újak; ami azt illeti, túl régóta tartanak úgy, hogy semmilyen következményük nem volt. Ezeknek a kiadványoknak mindez csak játék. Számomra, és sok más ember számára ez a valóság, az élet, valódi kapcsolatok, és nagyon is valós szomorúság. A sérelem, amelyet okoztak és okoznak a mai napig, súlyos" - idézte a hercegnőt a Velvet.

Meghan levelében továbbá kiemelte, hogy mindannyian csak veszíthetünk, ha az álhír kelendőbbé válik, mint az igazság. A családanya hangsúlyozta, hogy az elvek kiárusítása nem érhet többet, mint az illem és arra is felhívta a figyelmet, hogy a vállalatok mások fájdalmán nyerészkedésre építik az üzleti modelljüket.

Végül köszönetet mondott férjének, édesanyjának és jogi csapatának, köztük Jenny Afiának, hogy támogatták ebben a küzdelemben.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések