A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tóth Andi vallomása, aki a szakítás után majdnem hajléktalanná vált


Újabb és újabb érdekes részletek derülnek ki Tóth Andi életéről, aki évekkel ezelőtt majdnem hajléktalanná vált.


Tóth Andi először akkor vált országosan is híressé, amikor bekerült az X-Faktor mezőnyébe, és már az első pillanattól kezdve tudni lehetett, hogy a kora ellenére a fő esélyesek között lesz. Senki számára nem okozhatott meglepetést, hogy végül mindent vitt.

A hot! magazinnak adott interjújában nagyon fájó pillanatokról is beszélt, amiről a Blikk is beszámolt a cikkében. Kiderült például, hogy Andi az élete egy bizonyos pontján közel volt ahhoz, hogy hajléktalanná váljon.

„Lehet, hogy nincs érettségim, de felépítettem egy karriert, eltartom magam, önálló életet kezdtem 16 évesen egy új országban, amire büszke vagyok” – idézte a Blikk az interjút a híres magyar énekesnővel.

A Sztárban Sztárban is eljutott a döntőig, de ott a volt barátja, Szabó Ádám útját állta. Egy korábbi kapcsolata még rosszabb véget ért, és ez volt az a pillanat, amikor valóban totálisan kicsúszni látszott alóla a talaj.

A Spoon 21 énekese, Földesi Péter másfél évig alkotott vele egy párt, akit Andi elvitt magával Balira, majd amikor hazajöttek, közölte vele a srác, hogy már nem szereti. „Szakítottunk, akkor jött az első mélypont: nincs velem a családom, nincsenek barátaim, plusz a pasim is elhagyott. Ültem egyedül, kétségbeesve, fogalmam sem volt, hogyan tovább, kis híján hajléktalan lettem”

Pánikrohamok kezdték el gyötörni, ami mellett nyugtatókat és kedélyjavítókat írtak fel neki, de egyedül akart kimászni a gödörből, mert tizenhét évesen nem akart gyógyszerfüggő lenni. „Máig ott van a fiókom legalján, de sosem szedem be.”

Nem keresi a szerelmet, mert kapcsolat nélkül is boldognak érzi magát, és soha többé nem akar olyan férfival együtt lenni, aki szakmabeli. Kitűzött célként tíz éven belül mindent el akar érni a karrierjében, amit eltervezett, és nem mond le a stabil párkapcsolat lehetőségéről, de az frusztráló lehet számára, hogy elmondása szerint nem találkozott olyan férfival, aki erősebb lenne nála. Ugyanakkor biztos abban, hogy valahol már vár rá az a „tökös” herceg, akivel nagyon boldog lenne.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések