A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Van esély arra, hogy az érettségizők még az érettségi előtt visszatérjenek az iskolákba


A jelenlegi rend szerint az érettségiző diákok továbbra is online formában tanulnak, készülnek az érettségire, ami azonban később változhat.


Egyelőre nem döntöttek arról, hogy az érettségizők mikor térhetnek vissza az intézményekbe, hogy könnyebb, hatékonyabb módon tudjanak készülni. Pillanatnyilag online formában kell tanulniuk, készülniük, ami még legalább egy hónapig így marad.

Miután a kormány 30 nappal meghosszabbította a korlátozások érvényességét, az érettségizők egyelőre nem térhetnek vissza az intézményekbe. A napirendi pontok között szerepelhet az is, hogy soron kívül oltsák be őket emiatt, illetve azokat a tanárokat, akik részt vesznek az érettségi rendszerben.

Magyarországon először a vendéglátóhelyeket fogják kinyitni az enyhítéseket követően

Nem született döntés erről, de ahogy a kormányinfón is elhangzott, a kormány abban reménykedik, hogy az érettségiig az érettségire készülő diákok újra ott lehetnek az iskolapadban, és lokálisan készülhetnek a nagy eseményre.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések