A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lecsaptak a fejér megyei rendőrök, több mint 25 millió forint a helyszínen


Egy sikeres akcióról számolt be a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, mely jelentős készpénzt is talált a helyszínen.


A rendőrségi tájékoztatás szerint a kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt még tavaly szeptemberben rendeltek el nyomozást. Több hónapon keresztül intenzív felderítői és nyomozói munka zajlott a háttérben, ami nagy eredménnyel zárult.

Idén januárra vált egyértelművé, hogy a bűncselekménnyel egy bűnszövetségben tevékenykedő négytagú társaság gyanúsítható. A székesfehérvári, a bácsalmási és a két budapesti férfi több megyére kiterjedően terjesztette a kábítószert.

Január 27-én hajtották végre az összehangolt akciót, amiben több szerv is közreműködött, hogy mindent a lehető leggyorsabban és leghatékonyabb módon tudjanak megvalósítani a gyanúsított személyek elfogásakor.



Mintegy száz fő részvételével zajlott az akció, aminek során elfogták és előállították a személyeket – Sz. Zsoltot, P. Rudolfot, N. Gábort és H. Miklóst. A gyanúsítottak otthonában megtartott kutatáson a rendőrök közel tizenegy kilogramm kábítószergyanús anyagot, több mint 25 millió forint készpénzt, külföldi valutát, személygépjárművet, telefonokat, továbbá a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható tárgyi bizonyítási eszközöket találtak és foglaltak le.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések