A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több mint 50 kutya landolt New Yorkban, akiket Kínában megettek volna


Összesen ötvenkét kutyát mentettek meg legutóbb a kínai kutyahús kereskedelemből, akik most egy boldog családban élhetnek tovább.


Hosszú évek óta próbálják megállítani a kínai kutyahús kereskedelmet, de a mai napig több olyan illegális telephely is működik, ahol ilyen tevékenységeket folytatnak. Az országon belül is vannak szervezetek, melyek a kutyák megmentésén dolgoznak és a kormány is lépett az ügy érdekében.

A New York Post beszámolója szerint több tucat kutya érkezett meg New Yorkba, akik a kínai kutyahús kereskedelem áldozatai lehettek volna. Most azonban már boldog családi életet élhetnek Amerikában.

Az ötvenkét kutya Pekingből szállt le péntek reggel a JFK repülőtéren, ahol a gazdik közül többen is arra vártak, hogy azonnal üdvözölni tudják a kis kedvenceket. A No Dogs Left Behind egy olyan szervezet, mely Pekingben üzemeltet egy menedékhelyet a kutyák számára, akiket így megmenthetnek a kegyetlen kínoktól és a haláltól.



Szombat reggel érkezik a többi kutya Kínából, akikre egy teljesen más élet vár. A mentőszervezet szerint már kutyák ezreit mentették meg a vágóhidaktól, a piacoktól, az illegális kereskedőktől és tenyészőktől, akik Kínán belül rengeteg kutya haláláért lehetnek felelősek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések