A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Senki sem tud szexibben pózolni a parton, mint Nicole Scherzinger


Nem jut eszünkbe egy olyan híresség sem jelenleg, akik szexibben tudnának elterülni egy mesebeli tengerparton, mint Nicole Scherzinger, ráadásul mindezt egy csúcs bikiniben.


Mindenkinek vannak álmai, ami teljesen normális, de vannak, akik ébren „álmodnak”, és olyan életet élnek, melyet még csak elképzelni sem tudnánk magunknak. Amikor valakinek a fizetése heti szinten 200-300 millió forint között mozog, az egyesen sokkoló.

Egyetlen egy ilyen heti fizetéssel szép életet tudnánk élni az életünk végéig, főleg, ha okosan fektetjük be azt. Sok sztárnál ez „aprópénz”, mert a legnagyobbak tengernyi összegeket tesznek zsebre.

A közösségi média is hozzátesz ehhez, miután a nagyobb kaliberek egy poszttal is annyit képesek keresni, mint egy átlagember több éves fizetése egyszerre. Ugyanakkor az olyan sztároktól, mint Nicole Scherzinger, nem sajnálhatjuk, mert elég sokat tett le az asztalra.

Az énekesnő hangja egészen egyedi, igazi sztáralkat, még akkor is, ha nem a fiatal generáció tagja. A testével pedig minden generációs különbséget megszüntet, és rengeteg tini követi emiatt, mert rá szeretnének hasonlítani.



Nicole a vírus borzalmaitól távol pihen, és ha már egy ilyen környezetben kapcsolódik ki, természetes, hogy megoszt néhány pillanatot a rajongókkal, követőkkel. A következő képek is erősen önmagukért beszélnek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések