A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Közel kétmillió likeot ért ez ultraszexi kép Kim Kardashianról


A jelek szerint továbbra is jelentős az érdeklődés Kim Kardashian iránt, aki rendre milliós tételben kap likeokat az Instagramon.


Érdekes megnézni, hogy egyesek meddig képesek elmenni annak érdekében, hogy sok likeot kapjanak. Az esetek többségében ez csak egy-két alkalommal szokott működni, majd az emberek rájönnek a turpisságra.

Sokkal többet ér, amikor az ember ezt természetes módon csinálja, bár senki ne gondolja, hogy a legnagyobb sztárok mögött nincsenek profin megtervezett kampányok. Ez nem úgy működik, mint amikor mi posztolunk…

Kim Kardashian például az egyik legnagyobb név a médiában, akinek sokszor át kell néznie egy képet, hogy abba igazán ne lehessen belekötni, vagy ne szerepeljen olyasvalami a felvételen, ami nem oda való.

Ennek néha nagy árat is fizethetnek a sztárok, mert hatalmas pénzekről van szó. Kim azonban már kellően tapasztalt, és ismeri a szakmát, amiből jelentős összegeket profitál, nemzetközi szinten is, vírus ide vagy oda.



Néha elég megállnia egy fal előtt, hogy majdnem kétmillió likeot kapjon. Semmi pózolás, semmi trükk, csak ő maga, a testhez feszülő bodyval, és a melltartójával, ami csodálatosan és látványosan hangsúlyozza ki a kebleit.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések