A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ovi sokk Ózdon: ott volt a vasaló a polcon oszt vitte magával


Bánatára a biztonsági kamera rögzítette az eseményeket, de egyelőre nem sikerült azonosítaniuk a rendőrségnek.


Úgy tűnik, hogy az elmúlt időszakban rájár a rúd az ózdi óvodákra, mert rövid időn belül ez már a második olyan eset, hogy loptak az egyik helyi intézményből. Ez a tolvaj ezúttal nem pénztárcákat tulajdonított el, hanem egy olyan tárgyat, amire nemigazán számítanánk egy ilyen bűncselekmény kapcsán.

A rendőrségi tájékoztató szerint az ismeretlen férfi tavaly november 10-én 16 óra 17 perckor az ózdi Nemzetőr utcában lévő óvodából lopott el egy vasalót. Az elkövetőről biztonsági felvételek készültek, amik segítenek az azonosításban.

Az Ózdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a videó felvételen látható személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon.



Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó száma.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések