Hirdessen itt

Meztelenül tartóztattak le egy férfit, miután ellopott egy rendőrautót, majd balesetet okozott vele


Ellis Burns, a Jacksonville-i seriff hivatalának helyettese hozta nyilvánosságra az esetet, véleménye szerint pedig a férfi vagy alkohol, vagy pedig kábítószer hatása alatt követte el a bűncselekményt.


A floridai Jacksonville-i seriff hivatalának tisztviselői beszámolója alapján a 22 éves Joshua Shenkert csütörtökön tartóztatták le, miután a rendőrség nem sokkal dél előtt felfigyelt a meztelen férfira, aki Interstate 10 (10-es országos autópálya) mentén futott.

Miután megpillantották a férfit, Shenker lefeküdt az útra, majd az autópálya sávjain át kezdett el szaladni. A helyi hatóságok megerősítették, hogy Shenker eltulajdonított egy rendőrautót, bár egyelőre nem tudni, hogy pontosan hogyan tudta ellopni a járművet.

A rendőrségi jelentésből kiderült, hogy mintegy 10 ezer dollár (3 millió forint) értékben keletkezett kár abban a járműben, melyet Shenker eltulajdonított, majd egy autópálya melletti erdős részen egy fának ütközött.

Shenkert beszámíthatatlansága miatt elővigyázatosságból egy helyi kórházba szállították, az egészségügyi intézmény dolgozói pedig jelezték, hogy a férfi testén horzsolásokat fedeztek fel, melyeket nagy valószínűséggel akkor szerzett, mikor meztelenül lefeküdt az autópálya burkolatára.

A helyi seriff hivatal álláspontja szerint a férfi alkohol vagy kábítószer befolyásoltsága alatt követte el a bűncselekményt, mivel a rendőrök furcsa viselkedést tapasztaltak a férfi letartóztatásakor. A rendőrök elmondása szerint a férfi a rendőrautók után szaladt, majd megpróbált összeverekedni a tisztekkel.

Az Independent azt írja, a 22 éves férfit gépjárműlopás megalapozott gyanújával őrizetbe vették, mindenféle kommunikációs eszközétől megfosztották, további súlyosbító tényező pedig, hogy a férfi megpróbált erőszakkal ellenállni a rendőri intézkedésnek, így jelenleg 4011 dollár (1,2 millió forint) óvadék ellenében távozhat.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések