Hirdessen itt

Lúgosítás fillérekért, ami a fogyásodat is beindítja!


A nem megfelelő táplálkozás, az alkohol, a kevés folyadékbevitel és a stressz a leggyakoribb oka az elsavasodás kialakulásának. Amikor felborul szervezetünk pH-ja, számos problémával nézhetünk szembe. Méregtelenítés nélkül, savtalanítás és lúgosítás hiányában szervezetünk nem tud hatékonyan működni; az egészséges sejtek elkezdenek felbomlani és baktériumok alakulnak ki belőlük, melyek gombákká válnak, amik aztán újabb savakat termelnek. Ez az ördögi kör, így folytatódik és az enyhe tünetekből később súlyosabb problémák alakulhatnak ki. Ráadásul a fogyást is akadályozza!


Tünetek, melyek savasodásra utalhatnak:

Depresszió
Száraz bőr és haj
Emésztési zavarok
Fejfájás
Allergiás megbetegedések alakulnak ki
Gyakori izom, ízületi bántalmak, izomgörcsök
Narancsbőr
Magas vérnyomás
Migrén
Fáradékonyság
Pattanások
Puffadás
Reflux

PH teszt elvégzésével rögtön kiderül, szükséges-e szervezete számára a lúgosítás

Lúgosítani többféleképpen lehet, de én egy egyszerű és pár szár forintos gyógyszertári megoldást tudok erre, a bázikus port. Ez a por a szervezet sav-bázis egyensúlyának kialakításához és megtartásához használható.

Használata egyszerű, reggel éhgyomorra fél pohár szobahőmérsékletű vízben keverjünk el egy púpozott teáskanálnyit ebből az íztelen és szagtalan porból és gyorsan igyuk meg. Előre szólok, hogy nem lesz finom, de pár nap használat után már érezhető a hatása. A fejfájás fokozatosan elmúlik, a gyomorégés biztosan megszűnik, energikusak leszünk és napról napra jobban érezzük magunkat. Emellett nagyon fontos a vízfogyasztás, valamint a kávé, az alkohol, a szénsavas italok elkerülése, a stresszoldás, a sport és a megfelelő táplálkozás.

A bázikus por tartalmaz:

Kalcium-karbonát 100g
Kálium-hidrogénkarbonát 10g
Bázisos Magnézium-karbonát 50g
Nátrium-dihidrogénfoszfát 10g
Nátrium-hidrogénkarbonát 80g

Próbáljátok ki és a nem csak jobban érzitek majd magatokat tőle, de a fogyás is beindul!

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések