A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Legalább kétszázan éltek át szexuális zaklatást a gödöllői HÉV-en


Egy csömöri férfi összegyűjtötte a gödöllői HÉV-en történt molesztálásokról szóló történeteket, amelyeket később eljuttatott az RTL Klub Híradójának.


Az egyik üzenetben egy diáklány arról írt, hogy éppen iskolába tartott, amikor a vele szemben ülő, illuminált állapotban lévő idősebb férfi folyamatosan obszcén szavak kíséretében taglalta, mit tenne vele.

Egy másik utas beszámolója szerint egy alul teljesen meztelen, önmagát szórakoztató, maszturbáló férfi látványát kellett elviselnie.

Nemcsak a nőket, hanem az általános iskolás tanulókat is fenyegetik a HÉV-en, az egyik édesanya elárulta, hogy 8. osztályos fiát, aki minden nap Gödöllőről jár iskolába, délutánonként háromszor próbálták kirabolni.

Ilyen, és ehhez hasonló beszámolók jutottak el Oláh Benjáminhoz, aki elmondta, feleségét is érték már zaklatások az érintett járaton, ezért gondolta úgy, hogy érdemes lenne összegyűjteni az esetekről szóló történeteket figyelemfelkeltés céljából.

Nemrég egy 47 éves családanyát akart megerőszakolni a gödöllői HÉV-en egy férfi, a nő azonban ellenállt, erre véresre verte az arcát a támadó.

Az elkövető ellen hajtóvadászat indult, még fantomrajzot is készítettek róla, elkapniuk azonban azóta sem sikerült a rendőröknek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések