A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vajna Timi tiszta vizet öntött a pohárba az újabb hírek után


Láthatóan Timi nem örül azoknak a cikkeknek, amik megjelentek róla egy ingatlan kapcsán, és most tiszta vizet öntött a pohárba.


Vajna Timi mindig is a média középpontjában volt, és ez Andy Vajna tragikus távozását követően sincs másképp. A magyar média erőteljesen foglalkozik vele, bármit is csinál, és időről időre furcsa dolgok jelennek meg róla.

A közösségi média egy remek felület, amin keresztül Timi gyakorlatilag egy másodperc alatt tisztázni tudja a dolgokat, ellenben a régi időkkel, amikor erre nemigazán volt lehetőség. A modern technológia tehát sokat segíthet neki ebben.

Most egy ingatlan kapcsán reagált, és egyértelművé tette a dolgokat, miközben nem érti, hogy mik ezek az újabb cikkek róla. Nem sokkal később, hogy értesült a hírekről, az Instagram oldalán írt pár sort a témáról.

„Én nem értem, mik ezek a cikkek, hogy drágább házat keresek, mint amiben Andyvel éltünk. Általában meg se kérdeznek, csak megjelentetnek mindenféle írásokat, amit több lapot is átvesz.” – írta a posztjában Timi az Instagramon.

„Andyvel csak bérelt lakásban és házban éltünk Magyarországon. Ne hasonlítsuk már össze az árakat Mo-LA között. Amikor még nem ismertem Andyt, akkor volt neki egy hatalmas háza ott lakó bejárónőkkel Los Angelesben Nicole Kidman és több színész szomszédságában, ami nagyon sokat ért, valamint a fiának bérelt, vagy vett (nem tudom) Malibun, de azokat már nagyon régen eladta.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések