A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Király Linda sminkben és anélkül: ekkora a különbség, ha nincs kifestve


Király Linda festetlen arcát csak nagyon ritkán láthatjuk.


Ugyan Király Linda és családja már 1999 óta Magyarországon él, a New York-i születésű énekesnőről sugárzik az amerikai életérzés, legyen szó a gasztronómiáról, a mindennapokról vagy a színpadról.

Külseje is leginkább a hollywoodi dívákéra hajaz: mindig dögös ruhákban, tökéletesre szárított hajjal és csillogó sminkkel az arcán jelenik meg a képernyőn és a fellépésein.

Az Instagram-oldalán is ezt a megjelenést részesíti előnyben, sokszor még akkor is füstösre festett szemmel és kirúzsozott ajkakkal láthatják a követői, ha éppen az edzéséről posztol. Bár tagadhatatlan, hogy nagyon jól állnak neki a színpompás sminkek, a kommentelőket óhatatlanul furdalta a kíváncsiság, hogy nézhet ki mindenféle cicoma nélkül.



Nem kellett sokat várniuk. Kedvencük megmutatta, hogy telik nála egy átlagos vasárnap, amikor nem fedi semmi a vonásait.

„Nyugis, énidős vasárnap, arc parkolással, smink nélkül, felkötött hajjal. Sokan azt gondolják, hogy én mindig sminkben, beállított hajjal, stylist által kiválasztott ruhákban vagyok. Mint láthatjátok a hétvégéim abszolút nem, de mostanában a hétköznapjaim sem igazán úgy telnek, amit egyébként imádok” - fogalmazta meg az oldalán.



Miután megkérdezte a hozzászólóktól, hogy nekik a két kép közül melyik tetszik jobban, szinte egybehangzó választ kapott: rajongói szerint mindenhogyan gyönyörű.

"Akinek ilyen istenáldotta zenei tehetsége van, mindenhogyan szép" - bókoltak neki.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések