Hirdessen itt

Kiderült, így tért vissza Gelencsér Timi


Már nem kell többet várni, ma estétől újra láthatjuk a fiatal riportere az Exatlon Hungary műsorában.


Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, a Dancing With The Stars győztese már egy ideje Dominikán van. Timi nagyon várta, hogy újra részt vehessen az Exatlon Hungary forgatásán.

Az egykori szépségkirálynő a Ripostnak elárulta, nagyon várta már, hogy csatlakozhasson a többiekhez.

„Nagyon jól érzem magam újra itt. Nagyon hiányzott az exatlon-életérzés, hogy minden nap új izgalmak várnak, minden nap valami új történik és váratlan fordulat jön. Mindent lehet mondani, de hogy monoton, azt nem, hiába megyünk minden nap ugyanúgy a pályára forgatni, minden nap nagyon más és nagyon izgalmas” – kezdte lapnak Timi.

„Mint az elmúlt két évben is, a családom és a barátaim fognak a legjobban hiányozni, illetve Licsi kutyám. Emellett a vezetés és a magyar ételek. Róluk a legnehezebb lemondani, amikor távol vagyok, mert otthon annyira természetes és alap, hogy ott a családom, össze tudok futni bárkivel, hogy a kutyámmal játszom, így mindig nehéz az elszakadás. Az első hónapot eddig mindig jól bírtam, általában a második hónaptól jelentkezik igazán a hiányérzet” – meséli Tim.

A csinos riporter azt is elárulta, hogy a tavalyi évadból nagyon sokat tanult, ezért idén sokkal felkészültebben érkezett meg a forgatásokra

„Felkészültem a versenyzőkből, összeraktam a szettjeimet, hogy mit szeretnék magammal hozni. Most már a tavalyi év tapasztalata is segített, sokkal praktikusabban csomagoltam, hoztam magammal görkorit például, ha nagyobb távolságot kellene gyalogolni, akkor azt gyorsabban megtegyem, ételhordó dobozokat, amiben praktikusabban tudok pakolni, de került a bőröndömbe például gluténmentes palacsintapor is. Szóval igyekeztem úgy pakolni, hogy még komfortosabban érezzem magam távol az otthonomtól” – mondta a Dancing With The Stars nyertese.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések