A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bajba került Mundruczó Kornél filmje Shia LaBeouf balhéja miatt


A sztár volt barátnője, FKA Twigs állítja, direkt fertőzte meg nemi betegséggel a színész.


Komoly nézettségromlást okozhat Mundruczó Kornél, Pieces of a Woman című legújabb filmjének Shia LaBeouf botránya. A Transformers filmek zűrös sztárjáról volt barátnője, FKA Twigs hozta nyilvánosságra a napokban, hogy a sztár fojtogatta, üvöltözött vele és szándékosan fertőzte meg egy meg nem nevezett nemi betegséggel.

LaBeouf a Korona című sorozatból ismert Vanessa Kirby és a 88 éves Oscar-díjas legendával, Ellen Burstynnel szerepel a drámai alkotásban. A Netflix rögtön eltüntette a színészt a plakátokról, ezzel is kifejezve, hogy elítéli a viselkedését.

A Pieces of a Woman-t az egyik legkomolyabb Oscar-esélyesnek tartják idén a kritikusok, így Kirby, Burstyn mellett maga Mundruczó rendezőként és Wéber Kata íróként is aranyszobrot nyerhet. A legszomorúbb hogy a kritikusok szerint Shia is aranyszobrot érdemelne érzékeny játékáért, ám a körülötte kialakult botrány miatt örülhet, ha nem tűnik el a süllyesztőben.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések