A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Két tonna kokaint foglalt le a rendőrség Spanyolországban


A spanyol rendőrség óriási kokainfogással büszkélkedhetett, vasárnap ugyanis egy közel kéttonnás kábítószer-szállítmányt sikerült becserkészniük.


A Polícia Nacional hivatalos Twitter-fiókjára feltöltött bejegyzésből kiderült, hogy a spanyol hatóságoknak hatalmas mennyiségű kokainszállítmányt sikerült elcsípniük, amely éppen az Atlanti-óceán felől tartott az országba különböző hajók rakományaként.

A speciális akció során összesen 12 embert tartóztattak le. Az egyik Algeciras közelében lévő kikötőben partot ért, Paraguayból származó konténerben közel 40 tonnányi szén között két tonna illegális szerre bukkantak az egyenruhások.

Korábban belga és német hírszerző ügynökségek is figyelmeztettek, hogy január közepe tájékán érkezhet egy nagyobb szállítmány Dél-Amerika felől az európai kontinensre, a drogkartellnek így esélye sem volt arra, hogy pénzzé varázsolja a kábítószereket.

Mindeközben Boszniában egy helyi egykori híres kábítószer-kereskedőt, Abdullah Ilyazovićot választottak meg képviselőként a Brčkói körzeti tanácsba, ami óriási felháborodást váltott ki a közvéleményben.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések