A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kandallót lopott egy férfi Jászalsószentgyörgyön


A tettes elmondta, hogy a kandallót egy „strapabíró babakocsi” segítségével tolta ki a házból.


Bejelentés érkezett a rendőrségre szombaton, mert ismeretlen személy bement egy jászalsószentgyörgyi családi házba 2020. december és 2021. január közötti időszakban, és az ingatlanból különböző használati tárgyakat, valamint egy kandallót tulajdonított el – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A rendőrök – adatgyűjtések és tanúkihallgatások után – rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. Az egyenruhások elfogták és előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 29 éves helyi lakost, akit gyanúsítottként kihallgattak.

A terhelt kihallgatásakor elmondta, hogy egy „strapabíró babakocsival” tolta ki a kandallót a házból, amit egyik szomszédjának eladott. A rendőrök az alkalmi vevőnél kutatás során megtalálták a kandallót, amit lefoglaltak és a tulajdonosnak visszaadtak.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések