A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Órákkal azután halt meg, hogy megkapta a koronavírus elleni oltását


Kiderült, hogy az egyik beoltott kaliforniai lakos órákkal azután hunyt el, hogy megkapta az oltását a koronavírus ellen.


A New York Post beszámolója szerint egy kaliforniai lakos csak néhány órával azután halt meg, hogy megkapta a COVID-19 elleni oltását. A hatóságok már nyomoznak az ügyben, hogy kiderülhessen, mi is történt pontosan.

A rendőrség egyelőre annyit erősített meg, hogy az illető elhunyt, és zajlik a nyomozás. Pillanatnyilag kevés részletet tudni az esetről. Annyi azonban már ismert, hogy az illető decemberben produkált pozitív koronavírus-tesztet.

Január 21-én érte utol a halál, órákkal azután, hogy beoltották. Arról sem tudni, hogy a személy melyik gyártó oltását kapta meg, és a koráról, valamint az esetleges krónikus betegségeiről ugyancsak nem adtak ki információkat.

A seriff irodája elmondta, hogy több helyi, állami és szövetségi ügynökség is aktívan vizsgálja az esetet, magát a halál okát körülvevő körülményeket. A rendőrség őszinte részvétét fejezte ki az elhunyt családjának.

A boncolásra hétfőn kerül sor, ami után sokkal több információt kaphatunk arról, hogy pontosan mi okozhatta az elhunyt halálát, valamint hány éves volt, milyen nemű, és így tovább.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések