A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jürgen Klopp túl tud lépni azon, ha januárban nem szerződtetnek le középhátvédet a Liverpoolhoz


A Liverpool menedzsere elismerte ugyan, hogy a csapatnak nagyon sokat segítene egy új játékos, ám nagy valószínűséggel nem fog sor kerülni a szerződésre januárban.


Jürgen Klopp jelezte, hogy szívesen látna egy új középhátvédet a csapatban, véleménye szerint pedig az elmúlt időszak nem volt komoly befolyással a csapat teljesítményére, sem pedig státuszára, annak ellenére, hogy a csapat az elmúlt négy évhez képest legrosszabb formáját hozta.

A Goal azt írja, a Liverpool hazai veretlen szériája csütörtökön sajnos véget ért, így a 68 meccses veretlenségnek egy a Burnley csapatától kapott góllal véget is vetett a mérkőzés. Ha ez nem lenne elég, Virgil van Dijk és Joe Gomez térdsérülése egy sokkal hosszabb regenerálódási időszakot igényel, így a Liverpoolnak most tényleg jól jönne egy új játékos.

Alig több mint egy hét van hátra január utolsó napjáig, és egyre valószínűbb, hogy a terv nem fog megvalósulni, Klopp pedig úgy fogalmazott, “már nem egy ötéves kisgyerek”, tehát ha nem tudnak leszerződtetni egy új játékost, “nem fog sírni miatta”.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések