A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hogyan adj le több, mint 20 kilót? 10 nő elárulja, nekik hogy sikerült


Fogyni nem egyszerű, pláne, ha 20 vagy annál több kilótól szeretnénk megszabadulni. Bemutatunk 10 hölgyet, akiknek sikerült és elárulják, hogyan csinálták.


A most következő hölgyek valamennyien betöltötték a 30. életévüket, így abban az korban vannak, amikor már nem olvadnak le olyan egyszerűen a kilók. Ennek ellenére azonban nagyon látványos átalakulásokat, tartós eredményeket értek el műtétek és fogyi tabletták nélkül. Nézd meg, ők hogyan fogytak több, mint 20 kilót!


10. Mandy 35 éves, profi sminkes. Napi 600 kalóriát égető edzőtermi mozgással és kontrollált kalóriabevitellel 57 kilótól szabadult meg.
 

9. A 31 éves Erynn a PCOS miatt kevés szénhidrátot engedélyező diétával máris 43 kilót adott le.


8. A 32 éves, háromgyermekes Sarah a nyers alapanyagokra, természetes ételekre esküszik, és arra, hogy szereti a testét és egészségét.
 

7. Alice Fieldsnek a kalóriaszámolás, a súlyemelés és a kutyasétáltatás hozta meg a sikert három év alatt.


6. Heather rengeteget evett két családi tragédia után. A felszedett 36 kilót napi hatszori fehérjebevitellel és cukormentes étkezéssel adta le.


5. Tee 2008-ban hiába táncolt remekül, mégis visszautasították egy meghallgatáson, így a mozgás mellé szénhidrátszegény étrendet választott a fogyáshoz.


4. Ioana tanácsa, hogy ne félj edzeni, mindent el kell valahol kezdeni. A nő három éve váltott életmódot.


3. Cait számára az IIFYM-étrend és a sok-sok mozgás vált be. Mára fitneszversenyekre jár.


2. Jen Tippie 29 évesen érte el csúcssúlyát, azóta egy cukormentes étrenddel 45 kilót adott le.


1. Julia 28 évesen, szülés után hízott meg. Fogyni csak sokára sikerült neki, amikor talált egy fittreceptes könyvet, és elkezdett otthon főzni.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések