A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gáspár Győzi hozta a kötelezőt, ennél trendibb már nem is lehetne


A híres médiaszemélyiség, aki az utóbbi időben műsorvezetőként van jelen a médiában, újabb trendi fotókat tett közzé az Instagram oldalán keresztül.


Győzikének még mindig nagyon nagy a rajongótábora, sok embert képes megmozgatni. A Győzike Show ideje alatt szó szerint emberek millióit kötötte le a televíziók elé, még azokat is, akik nemigazán kedvelték.

Azóta eltelt „néhány” év, és Gáspár Győzinek voltak nagyon nehéz időszakai, beleértve a családját is. A család azonban együtt maradt, és ez valószínűleg nem fog változni, ami elég ritka a mai világban az emberi kapcsolatokat tekintve.

Az Instagramon is népszerű sztár a posztjai mellé igyekszik mélyebb gondolatokat megosztani, és legutóbb is ezt tette, amikor igazán trendi képeket közölt magáról. Többek között az „elgondolkodó” Győzikét is megnézhetjük a sorozat részeként.

„Ha igazságtalanul bántanak, s szomorú vagyok, fájjon valakinek az én szomorúságom, még mielőtt őt is éppígy megbántotta volna valaki. Ha csak azután érzi át az én bajom, akkor már elkésett nagyon, akkor hiányzik belőle az emberség sebessége.” – írta a posztjában Győzike.



„Ha örömöm van, örüljön annak valaki, még mielőtt őt is hasonló öröm érné. Ha csak azután örül, elkésett megint, hiányzik belőle a jóság sebessége. Azt hiszem, ez az a furcsa sebesség, aminek fokozásában illetékes az egész emberiség.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések